03-01-08

Ondertussen...

Gek, ik voel me net als een klein kind dat voor de eerste keer weer naar school gaat: vol verwachting, bang voor tegenslagen.... Misschien vertel ik jullie best eerst hoe het me ondertussen vergaan is he, het is tenslotte een tijdje geleden.

Sofie en ik zijn geen koppel meer, de hevige, "dit is voor altijd"-verliefdheid, ging over. Het ging stilletjes aan en op een dag merkten we beiden dat we "gewoon" vriendinnen waren geworden. En dat zijn we nog steeds.

Wat werk betreft ben ik ondertussen heel erg aan het denken om van job te veranderen: ben al een hele tijd in de running voor promotie in de kledingzaak waar ik nog steeds werk, maar er zijn indicaties dat ik ze niet ga krijgen... Niet dat er van mijn kant geen inzet is, integendeel. Er zijn echter meerdere kandidaten, en sommigen zijn - al geef ik het niet graag toe - gewoon beter dan ikzelf. Wat ik zou gaan doen als ik verander weet ik nog niet, ik ben er zoals gezegd nog over aan het nadenken.

En nu waar jullie waarschijnlijk op zitten te wachten... hoe het met mijn seksleven gesteld is? Bwah, valt wel mee... Ik mag niet zeggen dat ik iets tekort kom, Sofie is just a phone-call away en we hebben af en toe wel eens een stoeipartijtje. Lekker, vertrouwd, en toch zonder verplichtingen. En daar voel ik me voorlopig goed bij.

Zo en nu ga ik op zoek naar leuke dingen om hier te posten. Jullie mogen altijd helpen he...... 

11:17 Gepost door Evelien in eveliens leventje | Permalink | Commentaren (10) | Tags: blog, seks, introductie, sofie, werk |  Facebook |

Commentaren

Terug ;-) Welkom terug ;-) en mijn beste wensen voor 2008 !
Maar naar wat ik lees heb je hier en daar al wat kinken in de kabel moeten verwerken :-o maar een poesje komt altijd op zijn pootjes terecht hé ;-)
Tot blogs xxx
neoke

Gepost door: Neoke | 03-01-08

Hey! Welcome back! Hier is se toch, sé! Welkom terug in blogland, liefste Evelien! Hopelijk ben je een beetje terug tot je positieven gekomen na een turbulente periode. Ik wens je alvast het allerbeste voor 2008 en lang daarna! Heel veel succes met je nieuwe blog. Als ik materiaal heb, stuur ik het je zeker door!
Groetjes,

Je Buddy

Gepost door: Buddy | 03-01-08

pass the word zou ik zo zeggen, zonder jullie ga ik het nooit kunnen, en geef toe: interactie is altijd plezant he :)

Gepost door: Evelien | 03-01-08

hey Hey Evelien,
Blij te horen dat je terug bent, ook al is het zonder stefanie.
Jammer om te horen dat er jullie geen contact meer hebben, dan met er toch iets ernstigs gebeurd zijn? Nu ja, het zijn onze zaken niet he.
Wat ik heel leuk vond aan de 2girls was de persoonlijke inbreng, de eigen ervaringen en opdrachtjes. Veel leuker dan alleen maar een collectie links en foto's.
Blij dat je terug bent.

Gepost door: Dune | 03-01-08

hey evelien; ik schrok even toen ik merkte dat de oorspronkelijke blog niet meer is ...
Alvast de beste wensen voor 2008 en ikwelf ben alvast benieuwd hoe de interactie op deze nieuwe blog zal lopen. Veel succes and keep up the good work

Gepost door: LoRD_Ceberuss | 03-01-08

Welcome back! Hey daar, welkom back, heb vol afwachting uitgekeken naar iets nieuws van jullie en nu is het eindelijk zover. Ben benieuwd wat het zal worden.

Mvg

Ace

Gepost door: Ace | 03-01-08

hi Hey Evelien, alvast de beste wensen voor dit nieuwe jaartje.

Deze blog zal zeker een succes worden, je hebt immers al ervaring opgedaan om het uniek te houden. Doen zou 'k zeggen.

Groetjes

Gepost door: Sammy | 03-01-08

Kwaliteit Hoi Evelien,

Leuk dat je er terug bent.
Met jou inzet en schrijftalent gaat het zeker een succes worden.

En boven : kwaliteit meet je niet aan kwantiteit.
Laat me ook vergelijken met de TV wereld. Misschien is je blog niet voor "één", maar wel voor een specifieke doelgroep op Canvas.

Gepost door: Fred Selder | 04-01-08

Beste nieuwe blogs van de week Proficiat!

Je staat op nummer 1 in de lijst beste nieuwe blogs van de week!

Gepost door: Een lezer | 07-01-08

Ik ... ... heb het gezien, het deed me toch wel heel veel plezier toen ik zag dat ik, 3 dagen na mijn start, al op de eerste plaats stond!!!
Bedankt allemaal!!!

Gepost door: Evelien | 08-01-08

De commentaren zijn gesloten.