06-01-08

Killer heels

large_229462

 Hoge hakken vinden veel mannen onweerstaanbaar. Maar hoe haal je de man van je dromen binnen met die hoge hakken. Enkele verleidingstips van seksperte Tracy Cox.

Waarom?
Waarom het werkt? Simpel: het dragen van hoge hakken verandert je hele houding. Je loopt rechter, eleganter en je kont steekt meer achteruit. Maak je geen zorgen over de 'omvang' van je achterste: uitstekende achterwerken worden sowieso sexy bevonden.

Maar je kan het effect van de hakken ook uitbuiten, en dat op vijf verschillende manieren.

1) Flaneren
Simpel: wandel wat trager en zet je ene voet voor de andere. Vergt een beetje oefening om het zonder wankelen te doen, maar is leuk en levert veel goedkeurende blikken op. Een boost voor je zelfvertrouwen.

2) Jeans
Simpel en doeltreffend: draag je hakken met een flatterende jeans en steek je hand in de achterzak. Nonchalant én trekt de aandacht naar je welgevormde kont. Succes gegarandeerd.

3) In & uit
Simpel, suggestief én doeltreffend: schuif met je voet quasi gedachteloos in en uit je schoen. Het is niet moeilijk te beseffen welke associatie met deze beweging gelegd wordt. Oefen thuis, want je wil dit net zonder nadenken en zonder geklungel durven doen! Waarschuwing: kan ook wijzen op pijnlijke voeten.

4) Kruis je benen
Ooit gezien als het allerslettigste wat een vrouw kon doen... en niet zonder reden. Je benen kruisen en steeds wisselen in de aanwezigheid van een man, wijst op interesse. Tel daarbij de gestolen blikken én je sexy schoenen bij, en de spanning stijgt ten top.

Hoewel we er eerlijkheidshalve aan moeten toevoegen dat de meeste vrouwen automatisch hun benen kruisen, dus mannen, opgelet! Niet elke vrouw die haar benen en jouw blik kruist, is noodzakelijk gëïnteresseerd.

5) Bengelen
Verleiden via schoenen voor gevorderden. Voor deze beweging zit je met je lichaam naar de man die je probeert te verleiden en je houdt oogcontact. Vervolgens laat je je schoen vallen, tot hij enkel nog aan je tenen bengelt. Beweeg je been zachtjes op en neer. Opgelet: werkt enkel met supersexy hoge hakken én als de schoen niet valt. Dit filmpje toont hoe het moet.

Bron: HLN 

10:00 Gepost door Evelien in how to? | Permalink | Commentaren (2) | Tags: verleiden, hoge hakken, how to, man, vrouw, video |  Facebook |

Commentaren

Blij weerzien Hallo Evelien, blij dat je terug blogt en dat ik je gevonden heb, ik wil me al reeds abonneren op je nieuwsbrief???
SUCCES, Marc (een fan van't eerste uur)

Gepost door: Marc | 06-01-08

Fotografie van vrouwen met liefhebberij van schoenen Naast de nuttige suggesties van Tracy Cox, nog een 6e belangrijke: zorg voor verzorgde voeten.

En tip van mij: laat je eens artiestiek fotograferen met je heels...

Gepost door: Feetheelsfotograaf | 13-04-08

De commentaren zijn gesloten.