23-01-08

Brief aan Sofie

Toen ik weer met deze blog begon vertelde ik dat het uit was met Sofie, hoewel we nog veel samen deden, oa vrijen. Het "uitmaken" was een beetje op mijn vraag, denk dat ik bang was voor teveel verplichtingen.

Vorige week stuurde ik haar onderstaande liefdesbrief ...

Lieve Sofie,

Hoe lang kennen we elkaar nu? Iets meer dan een half jaar. In die tijd werden we hevig verliefd, en we beleefden een heerlijke periode. Tot het moment dat we beiden het gevoel kregen dat het toch niet voor altijd zou zijn, en we uit elkaar gingen. Als partners althans, want nog steeds slapen we met elkaar.
Ondanks het feit dat we beiden vrede hadden met deze gang van zaken, moet ik toegeven dat ik weer meer wil....
Ik hoop dat je het al zag in mijn ogen de laatste dagen, het voelde in hoe ik me gedroeg. Je weet het in elk geval te verbergen, het lijkt een beetje of je ziet hoe lang ik het volhoud tot ik je ronduit vraag of je weer de mijne wil zijn.
Even geleden nog zei ik dat ik tevreden was met hoe het evolueerde tussen ons, zonder verplichtingen, enkel de lichamelijke band. Maar ik kan nu niet anders dan tegen je zeggen dat het niet genoeg is. Ik hou van je en ik snap niet dat ik ooit dacht zonder jou te kunnen. Had ik angst me te binden, écht een verbintenis aan te gaan? Wie weet. Ik hoop alleen dat jij het altijd geweten hebt, en dat je hetzelfde voelt als ik, dat jij me nog wil, en samen met mij een toekomst wil opbouwen.
Die hoop geeft me de moed je deze brief te schrijven. Je liet me toen los maar was er altijd voor me. Ze zeggen "if you love somebody, set them free". Dat deed jij, en ik weet, voel nu dat ik geen andere wil dan jou.

Je Evelien

Ze heeft me lang laten wachten voor ze me antwoordde, en ik kan het haar niet kwalijk nemen. Maar maandag vertelde ze me tijdens een candlelight dinner dat ze altijd van me is blijven houden, dat ze me toen wel moest loslaten. Ik moest de kans krijgen mijn gevoelens op een rijtje te zetten, ze wilde niet iemand die er maar half voor haar was... Dus op dit moment zijn we weer officieel een koppel, en we praten nu zelfs over samenwonen. We hebben de flat samen helemaal in orde gebracht, er zit evenveel van haar als van mij in en weet je? Ik zie het helemaal zitten!!!

Kus, Evelien 

Commentaren

Dat laatste had je ons niet gezegd.
voorbedachte rade, niet zomaar een opwelling dus.
Zoen
Guy

Gepost door: Guillaume de Montségur | 23-01-08

Is... dat dan belangrijk? nee toch. wat wél telt is dat het me ineens heel duidelijk werd dat ik haar bij me wil, altijd...

Gepost door: Evelien | 23-01-08

Prachtig Hoi Evelien,

Vind het prachtig wat je daar schreef, en ben echt waar superblij dat jullie weer een stel zijn!!

Liefs,

Louis,

xxx

ps: Waar mag ik nu de kusjes geven...??

Gepost door: Louis | 23-01-08

so true and so deep My Darling, How I miss your touch
I miss your whisper of "I love you so much"
Your love is so sweet, so gentle, so tender
So wonderful - just like the sender

My love for you is so true and so deep
I pray that my love you will forever keep
I love you more each and every day
I love you, Baby - in every way

I want to be touching you - skin to skin
Baby - I am ready for our life to begin
I am counting the days until then
You will long for love - never again

I love you, Darling - please never doubt
I love you so much - I want to Shout
Until we are together again - hold me in your heart
I am holding you in mine - as I have from the start

Gepost door: Fred Selder | 23-01-08

Allé nen dikke proficiat met jullie hereniging.

Gepost door: Pipo | 23-01-08

alee... Alee, das een goed bericht he, twee mensen die beseffen dat ze niet zonder mekaar kunnen. Er is toch niets mooiers he.....
Nu nog terug contact met Stephanie, en we zijn er terug :-)

Gepost door: Dune | 24-01-08

Goh 'k wou dat het waar was, maar ne mens moet nu eenmaal respect opbrengen voor andere mensen hun beslissingen en principes he.
ik ga eerlijk zijn, ik mis haar nog elke dag, maar ik weet dat zij en mark gelukkig zijn samen en dat betekent al heel veel.

Gepost door: Evelien | 24-01-08

Dat klinkt echt wel alsof er tussen jullie iets heel erg mis gegaan is, anders verbreek je toch niet zomaar contact met iemand waar je lief en leed (en zelfs lijf) mee gedeeld hebt?

Vreemd, maar het zijn jullie zaken he.

Gepost door: Dune | 24-01-08

@ Dune Er is iets gebroken, that's all there is to say to it

Gepost door: Evelien | 25-01-08

De commentaren zijn gesloten.