05-02-08

Valentijn in de Crazy Horse

pamela

Pamela Anderson weet al wat ze gaat doen op 13 en 14 februari, namelijk wat ze het beste kan: haar kleren uittrekken. De veertigjarige Anderson heeft tijdens de show van de Nederlandse illusionist Hans Klok in Las Vegas zo'n indruk gemaakt op de eigenaar van het Crazy Horse cabaret in Parijs, dat de man haar meteen boekte voor vier stripacts. Eigenaar André Diessenberg in People: "Toen ik haar op het podium bezig zag, dacht ik meteen 'wat een spetter, die moet in de Crazy Horse komen optreden'".

Hulde aan Brigitte Bardot
Pamela zal met haar stripact hulde brengen aan Brigitte Bardot op het nummer 'Harley Davidson (of a bitch)' van Serge Gainsbourg en zal die twee dagen ook deel uitmaken van de grote finale.

Bloottempel
'Le Crazy Horse' is een cabaretclub aan de Parijse Avenue George V. Na de opening in 1952 raakte de Crazy Horse gauw bekend als de 'Bloottempel'. Heel wat sterren hebben de club bezocht. Dita von Teese treedt er geregeld op en Beyoncé trakteerde haar vriend Jay-Z vorig jaar op een privé-bezoek voor zijn 38ste verjaardag.

Pamela Anderson is naar verluidt nog in onderhandelingen om tijdens de finale al dan niet integraal naakt over het podium te dartelen. Wie het allemaal met eigen ogen wil zien, kan hier reserveren.

Bron: HLN 

18:30 Gepost door Evelien in celebs | Permalink | Commentaren (1) | Tags: pamela anderson, stripper, strippen, sexy, bloot, crazy horse |  Facebook |

Commentaren

Big boobies ....... :-)
het staren naar die grote borsten
mijn appetijt vanavond kan niet gezonder
dat is eens wat anders dan die braadworsten
die joekels maakt die dame toch bijzonder

Al die opwinding, wat heb ik het gemist
ik word er opnieuw zo lekker hitsig mee
de Playboy’s met Ann Van Elsen kunnen in de kist
gewoon eens lekker kijken naar minimaal cup D !

Gepost door: Fred Selder | 05-02-08

De commentaren zijn gesloten.