06-02-08

Zijn afknappers

afknappers

Mannen zijn vooral op seksueel vlak een open boek: je weet dus heel goed wat ze willen. Maar waarom zijn ze niet meer geïnteresseerd op het moment jij het voorstelt? Een man legt uit waar mannen op afknappen, en waarom.

1) 'Heb je zin?'... om 2 uur 's nachts na een vermoeiende dag
Als we in bed rollen en we slapen al half, dan hebben wij géén zin. Anders zouden we niet slapen, en op een andere plaats in het bed liggen. Op jou, bijvoorbeeld. Zet je door en geven we toe, hoef je op niet meer dan een vluggertje te rekenen. Wat wil je op dat uur van de dag?

2) De ontdekking van de vibrator(s)
Een domper op de feestvreugde, zo'n vibrator. De subtiele boodschap is: 'als jij niet slaagt, doen anderen het wel'. Leuk is anders. Wil je persé een vibrator bij jullie in bed, kies dan alsjeblieft iets klein dat niét op een penis lijkt?!

3) Een triootje
Ja, een droom van vele mannen. Maar niet als jij het voorstelt. Want dan moeten we er echt over nadenken (hebben we wel genoeg voor twee vrouwen), en slaat de onzekerheid toe (o nee, wat als ze een oogje heeft op haar vriendin?). Een tweede man is al helemaal uit den boze: wij zijn mannen, altijd een beetje homofoob.

4) Beginnen zonder condoom
Okee, veel mannen zagen over het onderbreken van het liefdesspel en de verminderde gevoeligheid. Maar stiekem weet elke man dat dat niet opweegt tegen de angst van een mogelijke zwangerschap.

5) Anale seks
Zie ook: triootje. Het voorgesteld krijgen is niet half zo leuk als je partner uiteindelijk ompraten. Bovendien vragen we best wel een opoffering: daarvoor mag je ons laten lijden!

6) Vloeken tijdens seks
... of kreunen zoals een voorbijdenderende trein, of alles dat lijkt alsof het rechtstreeks uit een pornofilm komt: een big no-no. Het kan kwetsen en het is gewoon niet leuk.

7) 'Laten we samen klaarkomen'
Een dooddoener, voor élke man. Wij kunnen toch geen twee dingen tegelijk? En is het niet al een prestatie dat we er in slagen ons orgasme uit te stellen? Seks moet toch leuk zijn, en geen prestatie?

Bron: HLN 

18:00 Gepost door Evelien in how to? | Permalink | Commentaren (3) | Tags: mannen, tips, how to, afknappers |  Facebook |

Commentaren

Vloeken tijdens seks? Duitsers die Verdammte Scheisze slaken tijdens de ejaculatie. Kapitein Haddock die duizend bommen en granaten bij mekaar buldert wanneer hij klaarkomt in Bianca Castafiore, of een neger met street credibility die langerekt fuuuuck! kermt terwijl ie z'n kwakje lost.

Gepost door: Tom Yum Kim | 06-02-08

1) Niet akkoord. Ik heb dikwijls wél zin 's avond laat. Zelfs al was het een zware dag. En 's nachts wakker gemaakt worden door zwoele handen die je langzaam opgeilen vind ik zalig...

2) Een vibrator kan leuk zijn, maar niet als hij er pas bijgehaald wordt wanneer ik al een hele tijd mijn best gedaan heb. Dan is het wel degelijk een afknapper om de aangehaalde reden. Nochtans kan ik best wel begrijpen dat zo'n ding soms net iets beter kan werken en ik maak er dan ook geen drama van...

3) kan ik in komen. Heb het (spijtig genoeg) nog niet kunnen ervaren...

4) Het liefdesspel onderbreken is inderdaad het ergste, maar verder heb ik daar geen problemen mee...

5) Ik ben er wel nieuwsgierig naar, maar ik vind juist dat mijn partner daar zelf naar moet vragen. Ik wil haar dat niet opdringen...

6) Te veel kabaal is inderdaad een afknapper. Dan lijkt het alsof er overdreven wordt en waarom zou een vrouw overdrijven dan om de sex beter te laten lijken dan hij is.

7) Samen klaarkomen is moeilijk en vereist dat beide partners elkaar goed kunnen aanvoelen. Mij lukt het in elk geval niet altijd, maar daarom zou ik nog niet van een afknapper willen spreken...

Gepost door: Rigel | 06-02-08

Morgen ....... :-) Donderdagavond, ja opnieuw in de keuken
De 2nd girls willen terug eens lekker n...en
Evelien in négligé van mooie rode kant
Fred die toekijkt, stiekem achter de wand

Sofie, verleidelijk met haar tong
Likkend over de rood gestifte lippen heen
Evelien's mond die wordt zacht gekust
Een hand provocerend op haar been

Sofie's hand die gaat steeds hoger
Als vanzelf vindt zij haar eigen weg
Strelende vingers verleiden jou
Lichamen vormen samen een beleg

Een hijgende kreun van jou
Een zucht van groot verlangen
Vangt Sofie op met haar hete mond
Gewillig en volledig onbevangen

Onder haar handen voelt ze
Hoe jouw lichaam op haar reageert
Ook jouw handen gaan hun eigen weg
Doortastend en geraffineerd

Een vurig en verlangend gevoel
Weet jij met vingers te stimuleren
Onmachtig om het tegen te gaan
Leid je haar naar hogere sferen

Ongeremd genieten de girls van elkaar
Handen en mond vinden weer hun gading
Door passie in elkaar gestrengeld
Volgt dan toch heftig de ontlading


:-)

Gepost door: Fred Selder | 06-02-08

De commentaren zijn gesloten.