22-02-08

Bondage how to

Yumi033c-lgEnkele basistips om zelf aan de slag te gaan met de touwen...

Denk aan veiligheid! Dat is eerste vereiste, je wil immers niet dat je partner tijdens dit spannende spel gekwetst wordt!
Bloedcirculatie is heel belangrijk, geef dus voldoende aandacht aan hoe hard je het touw aanspant, moedig je sub aan te zeggen hoe het voor haar/hem "perfect" zit, de wil van de sub is wet! Hier ook nog even vermelden dat je zenuwbanen moet zien te vermijden terwijl je aan het vastbinden bent, als je deze afknelt kan de sub hevige pijn krijgen.
Dan iets over de tijdslimiet: een gezond en getraind persoon kan ongeveer een uur in één positie blijven zitten. Als je dus pas begint, tracht dan niet urenlang dezelfde houding aan te houden, het gaat een afknapper zijn. Experimenteer met houdingen, bv eerst een half uurtje handen achteraan, dan handen langs voor.
Vergeet niet een stopwoord af te spreken, dit is heel belangrijk. Vooral als je met gags gaat werken en er niet gepraat kan worden moeten jullie een heel duidelijk teken afspreken: als dit gemaakt wordt moet er onmiddellijk gestopt worden. Geef je partner het vertrouwen dat hij/zij verdient door dit te respecteren want wederzijds vertrouwen en respect zijn de spil van dit spel.
Hou just in case you need it een veiligheidsschaar in de buurt, dit voor wanneer het nodig is de touwen snel los te maken en de knopen los te maken.

Voor de rest: laat je leiden door je fantasie en geniet van elkaar. Dit weekend gaan Sofie en ik ook eens aan het experimenteren. Jullie horen gauw hoe het was...

Bron: Bondage University

Kus, Evelien

11:04 Gepost door Evelien in how to? | Permalink | Commentaren (2) | Tags: thema, tips, basisregels, bondage, ropes |  Facebook |

Commentaren

hmm Ik kijk al uit naar jullie verslag! :-)

Gepost door: Dune | 22-02-08

@ dune je bent een snoeperke volgens mij, maar eerlijk gezegd kijk ik er toch ook wel naar uit... spannend!

Gepost door: Evelien | 22-02-08

De commentaren zijn gesloten.