23-02-08

Week 7

Bedankt voor jullie lieve reacties op het dagboekstukje van vorige week, he was heel fijn om ze allemaal te lezen. We hebben zelf heel erg genoten van het gevoel dat we hadden én hebben sinds Sofie me ten huwelijk vroeg.

Maar God, wat ben ik moe. Maandag ben ik al direct begonnen in mijn nieuwe job, en hoewel ik al vaak meehielp scheelt het toch een stuk als je het echt zelf moet doen. Ik zit nu vaker achter een bureau, maak personeelsplanningen, onderhoud contact met onze headquarters, ... Direct gevolg daarvan is dat ik geen enkele film heb kunnen uitzien deze afgelopen week, wel vol goeie moed begonnen maar telkens ergens halverwege in slaap gesukkeld. Maar 't is wel leuk om te doen en het gaat me goed af.

Midden in de week liet mijn pc me dan ook nog eens in de steek thuis, zodat ik zelfs niet kon posten. Meestal plan ik mijn postjes vantevoren in als ik een beetje tijd heb maar toen had ik dat natuurlijk niet gedaan met als gevolg op woensdag geen stukje maar soit, these things happen.

Eigenlijk is de week voorbijgevlogen, maar het is een tevreden Evelien die dit hier zit te schrijven: ik heb alles wat ik wil in het leven, en als je dat kan zeggen ben je toch een gelukkig mens he?

Kus, Evelien 

Commentaren

dan ben je inderdaad een gelukkig mens

kus
sepke

Gepost door: Sepke | 23-02-08

De commentaren zijn gesloten.