28-02-08

Conquest of paradise

Hoe goed je elkaar ook kent, toch blijven er altijd plekjes die onontgonnen blijven. En waarnaar het zalig zoeken is...

Sofie en ik hebben het leerrijke aan het plezierige gekoppeld en zijn zondag eens naar mijn lekkere plekjes op zoek gegaan. 'k Moet je niet vertellen dat het een opwindende avond is geweest zeker?

We hadden elkaar al een hele tijd zitten opgeilen en het duurde dan ook niet lang eer ze me me bij de hand nam en me meevoerde naar de slaapkamer. Ik moest op bed gaan liggen en ze zette zachte muziek op, begon te dansen voor me. Ik vind het prachtig om dat te zien en terwijl ze me strak in de ogen keek begon ze zich langzaam uit te kleden.

Toen ze alleen nog maar haar slipje en topje aanhad kwam ze naar me toe en kuste me, om dan te voelen dat ze mijn handen vastnam om ze aan het bed vast te maken met zijden sjaaltjes. Ik snapte het niet goed en zei haar dat ook. "Kijk schatje", zei ze, "ik wil dat je je volledig kan laten gaan, dat je alles goed voelt. 'k Wil je zien kronkelen onder mijn handen, je kreuntjes en je ademhaling horen". Dat leek me wel wat en ik liet me gewillig binden.

Ze begon me zachtjes te kussen, begon onder mijn oor, naar mijn keel, naar mijn mond. Omdat ik vastgebonden was leek elk gevoel heviger te zijn en het duurde dan ook niet lang eer ik lag te hijgen. Dat spoorde haar echter niet aan tot meer spoed, integendeel.  Streelde mijn borsten door mijn kleren heen en al gauw waren mijn tepels keihard. Hevige gevoelens flitsten als elektrische flitsen door mijn lichaam, en alle energie leek zich te centraliseren in mijn onderlichaam dat ik absoluut niet meer stil kon houden.

Toen Sofie dat merkte lachte ze naar me en zei dat ze me eens van wat overtollige kledingstukken zou ontdoen, die gingen toch alleen maar in de weg zitten. Daarom trok ze mijn broek uit, knoopte mijn hemd los. Ik hoopte stilletjes dat ze me even zou losmaken om het hemd uit te doen, maar dat deed ze niet: "'t Is veel sexier als dat hemd nog aan is en die bh houdt me ook niet tegen..."

Echt erg vond ik het niet, ik genoot met volle teugen van mijn privébehandeling die weer door ging: nu gingen haar kussen richting buik en ik kronkelde onder haar lippen, het voelde zo lekker en ik smachtte naar haar tong tussen mijn benen. Maar daar moest ik nog even op wachten: haar vingers en lippen streelden langs de rand van mijn slipje, overal waar ik haar voelde begon mijn huid te gloeien en ik werd haast gek van opwinding. Weer meer naar beneden, langs de pijpjes van mijn slip nu en nu voelde ik een lichte frustratie dat mijn handen vast zaten: ik had zo graag haar hoofd geduwd naar het gevoelige plekje dat smeekte om aandacht maar dat ging niet.

Sofie keek omhoog en zei me te ontspannen, mijn ogen dicht te doen en te genieten en dat deed ik dan ook. Vederlichte kusjes, satijnzachte streeltjes kreeg ik over heel mijn lichaam en ik was enorm geil. Mijn adem kwam in korte stootjes en elke vezel in mijn lichaam stond gespannen: ik wilde klaarkomen, en wel zo snel mogelijk. Gelukkig zag ze dat en met een stoute grijns beet ze in de bovenrand van mijn slipje en trok dat zo naar beneden. Even later was het ver genoeg uit om haar likjes te verwelkomen en ik dacht echt dat ik ging ontploffen van opwinding. Nog heel even later kwam ik dan ook ongelofelijk hevig klaar.

't Was een zalige ontdekkingsreis voor ons twee (tuurlijk heb ik haar ook verwend, maar daar hebben jullie voor de rest niks mee te maken), en die sjaaltjes, die zullen vanaf nu wel eens meer gebruikt worden ;)

De commentaren zijn gesloten.