29-02-08

Wat is jouw lusttype?

Tijdens het surfen vond ik dit kwisje, dat je vertelt welk lusttype jij bent. Sorry mannen, het is wel voor vrouwen bedoeld...

Zelf was ik het "gelijkwaardige lusttype", dat even veel belang hecht aan seks in een stabiele relatie als aan lichamelijke voldoening. En daar ben ik het helemaal mee eens!

Kus, Evelien 

 

18:00 Gepost door Evelien in xtra | Permalink | Commentaren (1) | Tags: lusttype, kwisje, seks, relatie, voldoening, genot |  Facebook |

Zijn plekjes

Natuurlijk weten we allemaal waar hij het liefst aangeraakt wordt, en dat doen we dan ook met liefde! Daarnaast heeft een man echter nog veel meer lichaamsdelen die bij aanraking seksuele lusten opwekken. Zogeheten 'erogene zones'. Meestal zijn dit plekken met veel zenuwuiteinden of plekken die opwindende gedachten oproepen. Daarom verschillen deze plekken per persoon. Ontdek deze plekken bij je partner en upgrade je sexlife!

Streel als voorspel tijdens het zoenen zijn meest gevoelige lichaamsdelen. Een bekende erogene zone bij elke man is zijn rug. Volg met je hand zijn ruggengraat en je zit goed. Laat je handen zakken tot net onder zijn billen, een andere plek die bij mannen erg gevoelig is.

Natuurlijk slaan we één van zijn mooiste lichaamsdelen niet over: zijn gespierde buik. Ook dit lekkere stukje lijf zit vol gevoelige plekken. Net als bij vrouwen zijn de tepels, en het gebied daar omheen, gevoelig voor seksuele prikkeling. Net als de buik en navel. Hier bevindt zich de 'solar plexus', een plek waar veel zenuwen bij elkaar komen. Streel met je hand van boven naar beneden richting onderbuik en ga vervolgens naar de schaamstreek.

Ook de zijkant van zijn borstkas, onder zijn oksels is strelen waard. Laat je hand vervolgens naar de binnenkant van zijn bovenarmen en ellebogen gaan. Net als de oksels, zijn ook de kuiten gevoelig voor aanraking.

Andere plekken die een erotisch gevoel kunnen opwekken als ze gestreeld of op een andere manier zacht aangeraakt worden zijn de oorlellen, nek en hals, de billen, voeten en het stukje huid tussen balzak en anus (perineum) zijn bij de meeste mannen erg gevoelig.

Maak gebruik van je kennis en bezorg hem kippenvel (in de goede zin van het woord)!

10:00 Gepost door Evelien in thema | Permalink | Commentaren (0) | Tags: thema, man, vrouw, seks, erogene zone |  Facebook |

28-02-08

Kreun!

Maria-Sharapova
De negenjarige Australische tennisster Lauryn Edwards krijgt van haar club het verbod om nog te tennissen. De reden: ze kreunt te hard. Na een klacht van haar tegenspeelster vond de club dat het genoeg was, de club zei dat het meisje niet meer mag spelen als ze nog zo hard kreunt.

De ouders vragen de Australische tennisbond om raad en kunnen niet bij de beslissing. 'Haar gekreun komt nog niet in de buurt van Sharapova. Ze durft weleens te roepen als ze echt hard klopt. Moet ik haar mond misschien dichtplakken?' zo zegt de vader in The Daily Telegraph. Het meisje, dat concentratieproblemen heeft, begon net met tennissen op advies van haar dokter, om haar te leren focussen. Zelf zegt ze: 'Ik kreun niet met opzet, het doet me beter spelen.'

18:00 Gepost door Evelien in djeez | Permalink | Commentaren (0) | Tags: kreun, meisje, tennis, sharapove, verbod |  Facebook |

Conquest of paradise

Hoe goed je elkaar ook kent, toch blijven er altijd plekjes die onontgonnen blijven. En waarnaar het zalig zoeken is...

Sofie en ik hebben het leerrijke aan het plezierige gekoppeld en zijn zondag eens naar mijn lekkere plekjes op zoek gegaan. 'k Moet je niet vertellen dat het een opwindende avond is geweest zeker?

We hadden elkaar al een hele tijd zitten opgeilen en het duurde dan ook niet lang eer ze me me bij de hand nam en me meevoerde naar de slaapkamer. Ik moest op bed gaan liggen en ze zette zachte muziek op, begon te dansen voor me. Ik vind het prachtig om dat te zien en terwijl ze me strak in de ogen keek begon ze zich langzaam uit te kleden.

Toen ze alleen nog maar haar slipje en topje aanhad kwam ze naar me toe en kuste me, om dan te voelen dat ze mijn handen vastnam om ze aan het bed vast te maken met zijden sjaaltjes. Ik snapte het niet goed en zei haar dat ook. "Kijk schatje", zei ze, "ik wil dat je je volledig kan laten gaan, dat je alles goed voelt. 'k Wil je zien kronkelen onder mijn handen, je kreuntjes en je ademhaling horen". Dat leek me wel wat en ik liet me gewillig binden.

Ze begon me zachtjes te kussen, begon onder mijn oor, naar mijn keel, naar mijn mond. Omdat ik vastgebonden was leek elk gevoel heviger te zijn en het duurde dan ook niet lang eer ik lag te hijgen. Dat spoorde haar echter niet aan tot meer spoed, integendeel.  Streelde mijn borsten door mijn kleren heen en al gauw waren mijn tepels keihard. Hevige gevoelens flitsten als elektrische flitsen door mijn lichaam, en alle energie leek zich te centraliseren in mijn onderlichaam dat ik absoluut niet meer stil kon houden.

Toen Sofie dat merkte lachte ze naar me en zei dat ze me eens van wat overtollige kledingstukken zou ontdoen, die gingen toch alleen maar in de weg zitten. Daarom trok ze mijn broek uit, knoopte mijn hemd los. Ik hoopte stilletjes dat ze me even zou losmaken om het hemd uit te doen, maar dat deed ze niet: "'t Is veel sexier als dat hemd nog aan is en die bh houdt me ook niet tegen..."

Echt erg vond ik het niet, ik genoot met volle teugen van mijn privébehandeling die weer door ging: nu gingen haar kussen richting buik en ik kronkelde onder haar lippen, het voelde zo lekker en ik smachtte naar haar tong tussen mijn benen. Maar daar moest ik nog even op wachten: haar vingers en lippen streelden langs de rand van mijn slipje, overal waar ik haar voelde begon mijn huid te gloeien en ik werd haast gek van opwinding. Weer meer naar beneden, langs de pijpjes van mijn slip nu en nu voelde ik een lichte frustratie dat mijn handen vast zaten: ik had zo graag haar hoofd geduwd naar het gevoelige plekje dat smeekte om aandacht maar dat ging niet.

Sofie keek omhoog en zei me te ontspannen, mijn ogen dicht te doen en te genieten en dat deed ik dan ook. Vederlichte kusjes, satijnzachte streeltjes kreeg ik over heel mijn lichaam en ik was enorm geil. Mijn adem kwam in korte stootjes en elke vezel in mijn lichaam stond gespannen: ik wilde klaarkomen, en wel zo snel mogelijk. Gelukkig zag ze dat en met een stoute grijns beet ze in de bovenrand van mijn slipje en trok dat zo naar beneden. Even later was het ver genoeg uit om haar likjes te verwelkomen en ik dacht echt dat ik ging ontploffen van opwinding. Nog heel even later kwam ik dan ook ongelofelijk hevig klaar.

't Was een zalige ontdekkingsreis voor ons twee (tuurlijk heb ik haar ook verwend, maar daar hebben jullie voor de rest niks mee te maken), en die sjaaltjes, die zullen vanaf nu wel eens meer gebruikt worden ;)

27-02-08

what's your hot spot?

Zelf ben ik iemand die haar gevoelige plekjes heel goed weet zitten, maar ook die van Sofie heb ik ondertussen al ontdekt en ik vind het de max om haar daar te strelen, haar te doen kreunen als ik haar daar aanraak. Maar hoe zit het bij jullie? Via de poll kunnen jullie stemmen, uitgebreider antwoorden kunnen jullie kwijt via de reactieknop hieronder of via de mail

Vooral van de heren onder jullie hoop ik hier veel feedback te krijgen, het is voor de dames onder ons -nee ikke niet maar ik denk niet altijd maar alleen aan mezelf :P - altijd interessant om te weten wat jullie opwindt he... 

Ken jij je gevoelige plekjes?
G-watte?
niet belangrijk voor mij
ik denk niet dat ik die heb
ik ken ze en geniet ervan
bij mijn partner zowel als bij mezelf
  
Free polls from Pollhost.com

10:00 Gepost door Evelien in poll | Permalink | Commentaren (2) | Tags: poll, thema, hotspots, erogene zones, feedback, reacties, mail |  Facebook |

26-02-08

The zones

Eerste zone – Lichte opwinding

 • Gezicht
  Velen vinden het heerlijk om zachtjes gestreeld te worden langs de oogleden of wangen, maar dit wordt dikwijls vergeten of overgeslagen tijdens het vrijen. De stelende bewegingen zorgen voor extra intimiteit tussen het vrijende paar.
 • Haar
  Jouw geliefde vindt het vast zeer prettig als je haar haar streelt of woelt. Velen genieten ervan als hun haar gewassen en tegelijkertijd gemasseerd wordt door hun geliefde. Dit is eveneens een uitstekende tip voor het voorspel.
 • Schouders, armen en handen
  Probeer zelf maar eens je handpalm van je ene hand te strelen met een vinger van je andere hand, je zal merken dat het enorm kriebelt. Als jouw geliefde dit doet, dan zal deze streling nog meer effect hebben. Onze handen zijn dus enorm gevoelig, maar voor nog velen is dit een groot geheim. Met je handen kan je dus niet alleen iemand masseren, maar je kan ook de handen van je partner strelen en aanraken.
  Als je de armen, schouders en de handen lichtjes steelt dan heeft dit eveneens een prettig en stimulerend effect.

Tweede zone – gemiddelde prikkeling

 • Mond
  Je partner kussen is zeer liefdevol, maar een tongkus kan eveneens voor een zekere opwinding zorgen. Denk maar eens hoe de kriebels in je buik te werk gaan als je partner je onverwacht een zoete maar opwindende tongkus draait.
 • Oorlellen
  Het oor is een enorm verborgen erotisch plekje. Veel vrouwen vinden het bijzonder prettig als hun partner aan hun oor sabbelt. Op dit plekje is kussen, likken, zachtjes bijten toegestaan en het wordt als zeer prettig ervaren.
 • Keel, nek
  Blazen, kussen en likken in de nek vinden velen zeer prettig. Velen zien een kus in de nek eveneens als een teken om te willen vrijen. Denk er maar eens aan als je na een zware werkdag thuis bent met het huishouden als plots je man langs achteren begint te besluipen en jou een smakkerd geeft in jouw nek, kan je al voelen hoe je lichaam begint te kriebelen tot in de puntjes van je tenen?
 • Onderarmen
  Als je dit gebied kust, likt of streelt dan wordt dit al zeer prettig ervaren.
 • Navel en onderbuik
  Dit is een plekje dat natuurlijk niet mag ontbreken. Op dit gebied zitten er overal gevoelige plekjes. Als je zachtjes kust vanaf de nek naar beneden tot de onderbuik dan zorgt dit ervoor dat er voor de vrijpartij extra spanning komt. Als je rondom de navel kust, streelt of likt en eventueel ronddraaiende bewegingen maakt kan dat veel seksuele prikkeling geven.
 • Rug
  De rug bewerken kan zorgt voor ontspanning, jouw geliefde wordt meteen verlost van zijn of haar zorgen waardoor je nu met alle tuigen kan genieten van je partner en jullie aankomend hoogtepunt. De rug kan je strelen, masseren, kussen,… Neem er misschien ook eens een ganzenveer bij en massageolie mag zeker niet ontbreken. Velen vinden het ook prettig als je met je nagels over de rug krabt.
 • Vingers en tenen
  De vingers en tenen bevatten vele zenuwuiteinden. Als je deze kust, of erop zuigt kan dit heel opwindend zijn.
  Een voetmassage kan eveneens zeer erotisch zijn en kan een goed idee zijn voor een voorspel. Alle zenuwuiteinden in de voetzool staan in verband met de rest van het lijf. Raak een vrouw op de juiste plek aan op haar voet en laat haar genieten!

Derde zone – hoge prikkelingen

 • Borsten en tepels
  De borsten strelen, masseren en kussen wordt door de vrouwen als erg prettig ervaren en zorgt voor seksuele prikkels. Ook zuigen op de tepel of ronddraaiende bewegingen maken met tong kan een vrouw best plezieren.
  Let wel op iedere vrouw is verschillend, let dus op als je in de buurt komt van dit gebied. Ga steeds na of jouw geliefde het prettig vindt en wees vooral voorzichtig, borsten kunnen soms pijn doen en dan is het beter dat je uit de buurt blijft van dit gebied
 • Billen
  Eens in de billen nijpen of ze masseren geeft een fijn gevoel. Let hierbij ook op want de ene vrouw vindt dit fijn, maar van de andere kan je een klap in het gezicht verwachten. J
 • Binnenkant dijen
  De huid aan de binnenkant van de dijen is heel dun, dit is ook de reden waarom het zo gevoelig is. Dit plekje mag je dus zeker niet overslaan om volledig opwinding te bekomen van je geliefde. Als je dit plekje streelt, kust,… dan wordt de spanning ook opgedreven waardoor je nog meer verlangt naar dat ene moment.
  Vanuit je dijen kan je natuurlijk steeds dichter naar de binnenkant strelen.
 • Vagina en clitoris
  Dit is het plekje waar je een vrouw tot haar hoogste punt van genot kan brengen. Voor je aan het “echte werk” begint is het goed dat je de clitoris van de vrouw aanraakt of streelt op die manier zal zij ook vlugger klaarkomen en kan zij ook meer genieten.


18:00 Gepost door Evelien in thema | Permalink | Commentaren (0) | Tags: thema, g-spot, erogene zones, gevoelig, zone, opwindend, opwinding |  Facebook |

the sensitive spots

Er zijn veel plekjes over het gehele vrouwelijke lichaam die zorgen voor genot en vreugde, maar het is niet eenvoudig om ze te vinden. Dit komt ook omdat iedere vrouw verschillend is, de één vindt het prettiger als je haar nek kust, de ander heeft dan liever dat je zachte kusjes geeft of de buik.

De erogene zones op het lichaam zijn plekjes die intens gevoelig zijn als ze aangeraakt worden. Een aanraking geeft een opwindende prikkeling en doet ons zin krijgen in seks.

Het zijn natuurlijk niet alleen de genitaliën die voor genot zorgen, het is eigelijk heel je lichaam dat meedoet aan seks. Dus om de opwinding en het hoogtepunt van explosie nog intenser te beleven probeer dan de volgende plekjes de nodige aandacht te geven tijdens het vrijen.

erozonesjpg

Straks meer hierover ...

10:00 Gepost door Evelien in thema | Permalink | Commentaren (1) | Tags: g-spot, thema, erogene zone, vrouw, gevoelig, opwindend |  Facebook |