18-03-08

Schluss :(

Hey luitjes,

Het spijt me, maar 'k heb geen tijd meer om de blog te updaten, en nog minder inspiratie en zin eigenlijk.

Al mijn vrije tijd kruipt momenteel in mijn relatie met Sofie, en die is wat mij betreft belangrijker dan me afvragen welke interessante dingen ik nog aan jullie kan vertellen.

Dus dit is het geweest... Bedankt voor jullie reacties en interesse en wie weet, tot ooit nog eens he!

Dikke kus, Evelien 

10:28 Gepost door Evelien in eveliens leventje | Permalink | Commentaren (6) | Tags: vaarwel, blog, einde, update, inspiratie |  Facebook |

08-03-08

Week 9

Dag allemaal, hier ben ik weer!

Nog niet helemaal terug op krachten maar bijna terug de oude. Ik ben echt doodziek geweest, gelukkig heeft Sofie me met heel veel liefde verzorgd en dat heeft toch wel geholpen.

Sorry dat ik niet gepost heb, ik wilde wel maar mocht niet van haar. En eerlijk gezegd, het zou toch ook niet gegaan zijn hoor, toen ik eens een keertje aan de pc ging zitten was ik zo slapjes dat ik zat te zwijmelen op m'n stoel.

Maar vanaf nu gaan we verder en volgende week hebben we een leuk nieuw thema: ben jij nog bij je eerste sekspartner en hoe vaak heb je seks? Ok, het is een 2-in-1 maar dat geeft niet he.

Blij dat ik terug ben :)

Kus,  Evelien

10:00 Gepost door Evelien in eveliens leventje | Permalink | Commentaren (3) | Tags: ziek, genezen, bloggen, sofie, evelien, thema |  Facebook |

03-03-08

Ziekskes

Hallo allemaal,

Evelien heeft mij gevraagd om jullie even te melden dat ze ziek is en daarom even niet kan posten: ik heb haar namelijk verboden om aan de pc te gaan zitten...

Ze is al van vrijdag helemaal onder de voet: griep. Vrij hoge koorts, overgeven, the works. Nochtans wilde ze zaterdag nog "eventjes" aan de computer gaan zitten om een postje te maken maar ze is te zwak. Ik heb haar vanmorgen dan ook moeten beloven jullie op de hoogte te brengen, bij deze.

Dus, nog even geduld, binnen enkele dagen is ze weer beter en kan ze weer volop posten. Alvast bedankt!!!

Sofie 

10:20 Gepost door Evelien in eveliens leventje | Permalink | Commentaren (3) | Tags: evelien, sofie, griep, ziek, posten, blog |  Facebook |

28-02-08

Conquest of paradise

Hoe goed je elkaar ook kent, toch blijven er altijd plekjes die onontgonnen blijven. En waarnaar het zalig zoeken is...

Sofie en ik hebben het leerrijke aan het plezierige gekoppeld en zijn zondag eens naar mijn lekkere plekjes op zoek gegaan. 'k Moet je niet vertellen dat het een opwindende avond is geweest zeker?

We hadden elkaar al een hele tijd zitten opgeilen en het duurde dan ook niet lang eer ze me me bij de hand nam en me meevoerde naar de slaapkamer. Ik moest op bed gaan liggen en ze zette zachte muziek op, begon te dansen voor me. Ik vind het prachtig om dat te zien en terwijl ze me strak in de ogen keek begon ze zich langzaam uit te kleden.

Toen ze alleen nog maar haar slipje en topje aanhad kwam ze naar me toe en kuste me, om dan te voelen dat ze mijn handen vastnam om ze aan het bed vast te maken met zijden sjaaltjes. Ik snapte het niet goed en zei haar dat ook. "Kijk schatje", zei ze, "ik wil dat je je volledig kan laten gaan, dat je alles goed voelt. 'k Wil je zien kronkelen onder mijn handen, je kreuntjes en je ademhaling horen". Dat leek me wel wat en ik liet me gewillig binden.

Ze begon me zachtjes te kussen, begon onder mijn oor, naar mijn keel, naar mijn mond. Omdat ik vastgebonden was leek elk gevoel heviger te zijn en het duurde dan ook niet lang eer ik lag te hijgen. Dat spoorde haar echter niet aan tot meer spoed, integendeel.  Streelde mijn borsten door mijn kleren heen en al gauw waren mijn tepels keihard. Hevige gevoelens flitsten als elektrische flitsen door mijn lichaam, en alle energie leek zich te centraliseren in mijn onderlichaam dat ik absoluut niet meer stil kon houden.

Toen Sofie dat merkte lachte ze naar me en zei dat ze me eens van wat overtollige kledingstukken zou ontdoen, die gingen toch alleen maar in de weg zitten. Daarom trok ze mijn broek uit, knoopte mijn hemd los. Ik hoopte stilletjes dat ze me even zou losmaken om het hemd uit te doen, maar dat deed ze niet: "'t Is veel sexier als dat hemd nog aan is en die bh houdt me ook niet tegen..."

Echt erg vond ik het niet, ik genoot met volle teugen van mijn privébehandeling die weer door ging: nu gingen haar kussen richting buik en ik kronkelde onder haar lippen, het voelde zo lekker en ik smachtte naar haar tong tussen mijn benen. Maar daar moest ik nog even op wachten: haar vingers en lippen streelden langs de rand van mijn slipje, overal waar ik haar voelde begon mijn huid te gloeien en ik werd haast gek van opwinding. Weer meer naar beneden, langs de pijpjes van mijn slip nu en nu voelde ik een lichte frustratie dat mijn handen vast zaten: ik had zo graag haar hoofd geduwd naar het gevoelige plekje dat smeekte om aandacht maar dat ging niet.

Sofie keek omhoog en zei me te ontspannen, mijn ogen dicht te doen en te genieten en dat deed ik dan ook. Vederlichte kusjes, satijnzachte streeltjes kreeg ik over heel mijn lichaam en ik was enorm geil. Mijn adem kwam in korte stootjes en elke vezel in mijn lichaam stond gespannen: ik wilde klaarkomen, en wel zo snel mogelijk. Gelukkig zag ze dat en met een stoute grijns beet ze in de bovenrand van mijn slipje en trok dat zo naar beneden. Even later was het ver genoeg uit om haar likjes te verwelkomen en ik dacht echt dat ik ging ontploffen van opwinding. Nog heel even later kwam ik dan ook ongelofelijk hevig klaar.

't Was een zalige ontdekkingsreis voor ons twee (tuurlijk heb ik haar ook verwend, maar daar hebben jullie voor de rest niks mee te maken), en die sjaaltjes, die zullen vanaf nu wel eens meer gebruikt worden ;)

24-02-08

Gays abnormaal?

Les_couple_baby
Via de nieuwsbrief van GAYiD.EU kreeg ik net een bericht onder ogen, en het geeft me de kriebels dat mensen die in de kijker staan, zoals politici bijvoorbeeld, het aandurven om gays openlijk abnormaal te noemen.

Zelf ben ik met mijn Sofie gelukkiger dan ik ooit met een man ben geweest, dus waar halen ze het recht om ons aan te vallen? Meestal kan ik dingen vrij goed relativeren, maar hiervan ga ik steigeren... Waarom? Simpel, ik droom zelf van een gezinnetje, Sofie, ik en kindje(s).

Read and shiver...

Een Nederlands politicus heeft homogezinnen op nationale radio abnormaal genoemd. Peter Blokhuis, voorzitter van de partij ChristenUnie, verklaarde zaterdagmiddag tijdens een interview in het programma 'Kamerbreed' dat de definitie 'gezin' enkel kan gelden voor een getrouwd heteropaar.

Alle andere gezinssamenstellingen noemt hij 'minder ideaal' voor het kind en 'niet normaal'. Hij doelde daarmee vooral op homo- of lesbiparen met kinderen. Volkomen ideaal is volgens hem een gezin waarin de man de kostwinner is en de vrouw thuisblijft om voor de kinderen te zorgen.

Blokhuis werd in de uitzending fel bekritiseerd door zijn collega-partijvoorzitters Peter van Heeswijk (CDA) en Liliane Ploumen (PvdA). Het COC, de Nederlandse Vereniging voor Integratie van Homoseksualiteit, reageert woedend op de uitspraak van de CU-voorzitter.

Domme, domme man... 

23-02-08

Week 7

Bedankt voor jullie lieve reacties op het dagboekstukje van vorige week, he was heel fijn om ze allemaal te lezen. We hebben zelf heel erg genoten van het gevoel dat we hadden én hebben sinds Sofie me ten huwelijk vroeg.

Maar God, wat ben ik moe. Maandag ben ik al direct begonnen in mijn nieuwe job, en hoewel ik al vaak meehielp scheelt het toch een stuk als je het echt zelf moet doen. Ik zit nu vaker achter een bureau, maak personeelsplanningen, onderhoud contact met onze headquarters, ... Direct gevolg daarvan is dat ik geen enkele film heb kunnen uitzien deze afgelopen week, wel vol goeie moed begonnen maar telkens ergens halverwege in slaap gesukkeld. Maar 't is wel leuk om te doen en het gaat me goed af.

Midden in de week liet mijn pc me dan ook nog eens in de steek thuis, zodat ik zelfs niet kon posten. Meestal plan ik mijn postjes vantevoren in als ik een beetje tijd heb maar toen had ik dat natuurlijk niet gedaan met als gevolg op woensdag geen stukje maar soit, these things happen.

Eigenlijk is de week voorbijgevlogen, maar het is een tevreden Evelien die dit hier zit te schrijven: ik heb alles wat ik wil in het leven, en als je dat kan zeggen ben je toch een gelukkig mens he?

Kus, Evelien 

16-02-08

Week 6

Ik vind het zalig om in dit land te wonen en ben er trots op een Belg te zijn, maar de afgelopen week heb ik ons klimaat toch serieus vervloekt hoor, het tweede deel van de week althans. Ach, we kunnen erover zagen maar er valt nu eenmaal niks aan te doen he. We hebben alvast wél genoten van de vroege lentedagjes die er waren.

Wat betreft de promotie: die heb ik aangenomen. Na lange gesprekken met Sofie, die vindt dat ik deze kans moet grijpen omdat je carrière moet maken als je jong bent, heb ik met hogerhand afgesproken dat er een proefperiode van zes maanden zal zijn, daarna zitten we weer aan tafel. Die regeling zie ik wel zitten en ik zal echt niet aarzelen een stapje terug te zetten als zou blijken dat ik geen tijd meer heb voor mijn relatie. Die is me heilig en komt op de eerste plaats. Toch zie ik de uitdaging volledig zitten: meer verantwoordelijkheid, meer zeggenschap, de kans om me echt te bewijzen. We'll see...

En dan Valentijn he. Ik vertelde jullie al dat ik Sofie instructies had gegeven om donderdagochtend naar mij toe te komen. Ze moest ook enkele dingen meebrengen: dikke trui en jas, goeie stevige schoenen. Die had ze bij en toen we vertrokken had ze geen enkel idee wàt we gingen doen maar ze houdt wel van verrassingen. We reden richting Brussel en eens daarvoorbij heb ik haar geblinddoekt. Ik wilde mijn surprise zo lang mogelijk rekken. Ze zeurde wel even maar ik liet me niet vermurwen. Blinddoekje aan en wij weer verder.

Ze was vast nog moe want na een kwartiertje hoorde ik haar zacht snurken. Vond dat best schattig en het kwam me goed uit, zo zou mijn plannetje goed lukken. Na nog een uurtje rijden was ik waar ik wilde zijn en ik maakte haar zachtjes wakker. Ze keek ongelovig rond en begon toen heel breed te lachen en zei dat ze het super vond: ik was namelijk naar Wallonië gereden en had daar in the middle of nowhere een prachtig plekje gevonden. Het (vouw-)tafeltje stond gedekt, de stoelen stonden klaar.

Het was wel bitter koud maar dat kon de pret niet drukken. Ik had ervoor gezorgd enkele fleece-dekentjes mee te nemen en die legden we over onze schoot en zo hielden we het wel uit in de kou. En zo hebben we daar dan ons Valentijnsetentje gedaan, compleet met een lekker glaasje wijn. Daarna hebben we de  spullen in de auto geladen en zijn we gaan wandelen. Lekker dicht tegen elkaar, honderduit praten en genieten van het prachtige landschap.

Laat in de middag zijn we huiswaarts gekeerd en toen werd ik verrast: Sofie vroeg me om lekker te gaan zitten en nam toen mijn hand in de hare. Keek me diep in de ogen, slikte even en zei toen:"Lieverd, ik kan me een leven zonder jou niet meer voorstellen. Wil je met me trouwen?".

Ik begon tegelijk te huilen en te lachen. Mijn hart barstte van geluk en ik heb haar heel stevig omhelsd en "ja" in haar oor gefluisterd. De blik in haar ogen toen ze daarna naar me keek zal ik nooit vergeten, het was de mooiste liefdesverklaring die er maar kan bestaan.

En zo lieve lezertjes, zit ik hier te schrijven met een heel idiote grijns op mijn gelaat, van puur geluk. Want hoewel het sneller kwam dan ik verwacht had, sta ik met hart en ziel achter onze relatie en een huwelijk met haar. Wanneer we juist trouwen weten we nog niet, daar gaan we ons de volgende weken over beraden. Maar dat we gaan trouwen, dat staat vast.

'k Had nooit gedacht dat dit zo fijn kon voelen en voel me nu echt the luckiest person on earth. Het bestaat dus écht, die ware liefde...