15-01-08

Verhaal: cyberseks

Angela op zoek naar spannende avontuurtjes...

"(..) en u blijft elkander trouw tot de dood u scheidt". zei de trouwambtenaar.

Het waren mooie woorden, op die zonnige dag in mei. Na vijf jaren huwelijk klonk het Angela nog in haar oren. Maar niet als muziek. Ze had inmiddels twee leuke kinderen, maar een versleten huwelijk. Het leven samen had een overdaad aan ritme en vastigheid. Alles had zijn vaste tijd: eten, opstaan, koffie drinken bij schoonma - zelfs seks, altijd op woensdagavond. De man op wie Angela ooit verliefd was, was wat saai geworden en werd langzamerhand een vreemde voor haar. Hij had zijn hobby's en zijn werk. Hij was een goede papa. Dat wel.

Toen ze elkaar pas kenden, gingen ze gezellig uit, vreeën in de auto, in een strandhokje. Ze werd voor het eerst van achteren geneukt in de duinen van Vlieland. Heerlijk heet in de zomerzon. Ze voetjevreeën op een terras in Nijmegen. Ze werden daar zo geil van dat ze met een snelheid iets te veel boven de toegestane limiet, naar hun vakantieverblijf reden. Daar sprintten ze naar het grote bed en smeten hun kleren wild onder, op en naast het bed. Hij neukte haar dwars door het matras. Geil, geil. Ze voelde nog zijn sperma over haar borsten vloeien toen hij aan het tietneuken was. Het was een gemakkelijk trucje van haar om hem te vragen haar schouders te masseren. Zijn warme handen kwamen vast en zeker vrij snel op haar borsten terecht waar hij haar tepels bekneep. Daarna wild vrijen.

De rest van het verhaal vind je hier ...

Met dank aan Eropodium

Kusje, Evelien 

10:00 Gepost door Evelien in verhaal | Permalink | Commentaren (0) | Tags: verhaal, thema, cyberseks, angela, seks, vrijen |  Facebook |